O nama

Tko smo mi

Tvornica sadržaja - tko smo mi

Zašto smo baš mi pravi izbor?

Sadržaj je kralj. Sve ostalo je (samo) ambalaža, koja može biti najljepša, šarena, šuškava, svjetlucava, moderna, ali je i dalje samo - ambalaža bez sadržaja. Naravno, nije ambalaža nebitna, ali bez pravog, odgovarajućeg i kvalitetnog sadržaja niti najljepša ambalaža neće biti dovoljna da privuče vaše kupce, klijente, goste, čitatelje, gledatelje, slušatelje, partnere...

Dobar sadržaj stvara pozitivne emocije koje omogućuju vašim porukama i informacijama da se lakše probiju do onih do kojih vi želite doći.

Upravo toga smo mi u Tvornici Sadržaja duboko svjesni. Mlada smo tvrtka, ali u našim pogonima rade visokokvalificirani ljudi velikog iskustva u medijskoj, komunikacijskoj, informacijskoj i PR industriji. Mreža naših suradnika spremna je stvoriti sadržaj koji će vam pomoći da lakše ostvarite svoje ciljeve.

Koje su naše prednosti?

Duboko poznajemo medije, pratimo trendove na medijskom tržištu, a neki od radnika Tvornice Sadržaja u svojim su dugogodišnjim uspješnim karijerama i sudjelovali u kreiranju niza sjajnih medijsko-komunikacijskih projekata.

Iza nas su tisuće i tisuće tekstova, od kojih su neki, zbog najboljeg sadržaja, i nagrađivani.

Surađujemo i s uspješnim profesionalcima na internacionalnom medijskom tržištu.

Jednostavno - znamo svoj posao. Znamo ga jako dobro.

Poznajemo ljude koji, kako se to kaže, vedre i oblače u hrvatskim medijima. Poznajemo i one koji kreiraju medijsku politiku.

Tvornica sadržaja - ikona

Koje su naše mane?

Pijemo previše kave. Vjerojatno smo zato strastveni u poslu, nismo ljubitelji osrednjosti, prosječnih rješenja i trulih kompromisa.

Tvornica sadržaja - naše mane

Direktor Tvornice

Renato Ivanuš dugogodišnji je medijski profesionalac i stručnjak. U profesionalnoj karijeri bio je gotovo sve što se može biti u medijima - novinar, reporter, ratni reporter, urednik rubrike, pomoćnik glavnog urednika, zamjenik glavnog urednika, glavni urednik vodećeg hrvatskog medija, direktor medijske agencije, CEO velike medijske kuće...
Svi ti poslovi i radni zadaci pomažu mu da danas vodi Tvornicu Sadržaja budući je upravo proizvodnja, oblikovanje i upravljanje sadržajem ono što je usavršio u praksi. A tu je i njegova rasprostranjena profesionalna mreža koja se stvarala svih tih godina...
Cjelovit profesionalni životopis možete pogledati OVDJE.

Tvornica sadržaja

Klijenti

Kontaktirajte nas
+385 99 8555 490